“Στου Σαλπέα υπήρχε απόλυτη ησυχία !!”

Την απάντηση της στα παράπονα της Χαλκίδας θέλησε να δώσει η Διοίκηση του ΑΟΦ Πορφυρα, δημοσιεύοντας τα εξής, στο επίσημο σαιτ του συλλόγου :

« * στη Χαλκίδα πέραν των αθλητών του ΠΟΡΦΥΡΑ, ΟΛΟΙ οι άλλοι πλήρωσαν εισιτήριο, ακόμη και ο Πρόεδρος !! Στου Σαλπέα αυτό ΔΕΝ έγινε. Όχι μόνο πέρασαν ΟΛΟΙ ελεύθερα αλλά, κατόπιν απαίτησής τους(!!), όλοι σχεδόν οι συνοδεύοντες έτυχαν και ιδιαίτερου κεράσματος !!
* στη Χαλκίδα η “μπάντα” των φιλάθλων ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων με το μάξιμουμ του θορύβου στη διάρκεια των ταϊμ άουτ. !!! Το γεγονός παρουσιάστηκε τότε με φωτογραφίες από την ιστοσελίδα μας και μάλιστα σχολιάστηκε η απόστασή του από τα Πειραιώτικα ήθη. Στου Σαλπέα υπήρχε απόλυτη ησυχία !!
* στη Χαλκίδα δεν υπήρξαν από Πορφυριώτες φιλάθλους σφυρίγματα, παρόμοια με διαιτητικά, όταν επιτίθετο η ΧΑΛΚΙΔΑ. Στου Σαλπέα υπήρξαν αρκετά τέτοια σφυρίγματα από Χαλκιδείς όταν επιτίθετο ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ.
* στη Χαλκίδα δεν υπήρξαν από Πορφυριώτες κάλπικες παραινέσεις ότι τελειώνει ο χρόνος στους αντιπάλους όταν επιτίθεντο. Στου Σαλπέα αυτό γινόταν ΣΥΝΕΧΩΣ από τους Χαλκιδείς φιλάθλους , αλλά KAI ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ (!!) προς τους παίκτες της Ομάδας μας.
* στη Χαλκίδα δεν υπήρξε καμμία ύβρις από Πορφυριώτες σε κανέναν. Στου Σαλπέα υπήρξαν επανειλημμένες ύβρεις από Χαλκιδείς προς ΟΛΟΥΣ όσοι ήσαν στο παρκέ και όταν τους έγινε παρατήρηση από γονείς αθλητών μας να μην υβρίζουν τους παίκτες μας, απήντησαν διπλωματικότατα ότι υβρίζουν τους …Διαιτητές !!
* πράγματι ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ βιντεοσκοπεί τα παιγνίδια του και τα παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του αν και εφόσον συμφωνήσει σε αυτό και το προπονητικό τιμ. Ευνόητο είναι ότι όταν οι φίλαθλοι σηκώνονται να παρακολουθήσουν μία φιλονικία η κάμερα σταματάει να καλύπτει επειδή η μόνη εικόνα που έχει είναι οι πλάτες των φιλάθλων.

Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ κατανοεί τη στενοχώρια των στελεχών του Γυμναστικού που έχασαν ένα αγώνα από ομάδα ουραγό της βαθμολογίας σχεδόν στη λήξη του. Ακλλά και ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ έχασε εφέτος αγώνες με ελάχιστη διαφορά (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΝΙΚΗ), αλλά έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους του, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Εξ άλλου πέρασαν από του Σαλπέα και άλλες πρωτοκλασάτες ομάδες σαν τη ΧΑΛΚΙΔΑ, όπως ο ΑΕΤΟΣ και το ΙΛΙΟ. Ας ερωτηθούν τα στελέχη τους για την φιλοξενία στου Σαλπέα.

Εμείς εδώ στο Χατζηκυριάκειο πιστεύουμε ότι μία απλή φιλονικία φιλάθλων, από τις πολλές που γίνονται κάθε Κυριακή στα γήπεδα, μεγεθύνεται υπέρμετρα και παρουσιάζεται στον υπερθετικό βαθμό μάλλον για εσωτερική κατανάλωση και για να καλύψει τυχόν αβελτηρίες τρίτων. Εξ άλλου δια μέσου της ιστοσελίδας της το συνηθίζει αυτό η ΧΑΛΚΙΔΑ μετά από κακό αποτέλεσμα.

Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ εύχεται στους Χαλκιδείς καλή συνέχεια και παρεμπιπτόντως τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν ζήτησε και δεν θα ζητήσει ΠΟΤΕ την αρωγή τρίτων για να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική».