Στο Αγρίνιο η παραμονή, στο Αίγιο η κούπα

Μία στροφή πριν την τελική ευθεία για τον τερματισμό και όλα παραμένουν ρευστά στην μεγάλη μάχη της παραμονής στον 1ο Ομιλο Νότου της Γ’ Εθνικής.

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί την Ακράτα, παίζοντας τους κόπους μια ολόκληρης χρονιάς, καθώς σε περίπτωση ήττας και παράλληλης νίκης του Κρόνου Αγ. Δημητρίου επί του Λεωνιδίου, οι νεοφώτιστοι θα βρεθούν με το ενάμισι πόδι στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.

Δυνατό ματς και στη Νέα Σμύρνη, με τον Μίλωνα, να αντιμετωπίσει τον δεύτερο της βαθμολογίας Εσπερος Α.Ο.Π.Α., ενώ η πρωτοπόρος Αγ. Παρασκευή εφόσον καταφέρει να περάσει νικηφόρο από το Αίγιο, κόντρα στον Κεραυνό, θα «τσεκάρει» και μαθηματικά την επάνοδό της στην Β’ Εθνική.

Στο κλειστό του Σαλπέα, ο Πορφύρας θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Χολαργό, σε ένα ματς γοήτρου, αλλά και βαθμολογικού πλασαρίσματος.

Στο τοπικό Αχαϊκό ντέρμπι, η Ε.Α.Π. θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή, με αμφότερες να έχουν επιστρέψει στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, ενώ οι  ουραγοί Τήρων Αγ. Θεοδώρων και Καλαμάτα ’80 συναντιούνται στην έδρα του πρώτου.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Κεραυνός Αιγίου – Αγ. Παρασκευή (Αιγίου, 17.00)
Μίλωνας – Εσπερος Α.Ο.Π.Α. (Μίλωνα, 17.00)
Πορφύρας – Χολαργός (Σαλπέα, 17.00)
Παναιτωλικός – Ακράτα (Αγρινίου, 17.00)
Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Λεωνίδιο (Αγ. Δημητρίου, 17.00)
Ε.Α.Π. – Παναχαϊκή (Ε.Α.Π., 17.00)
Τήρων Αγ. Θεοδώρων – Καλαμάτα ‘80 (Αγ. Θεοδώρων, 17.00)