«Στο ζέσταμα τραγουδούσα συνθήματα της ΑΕΚ»!

Πηγή: kronosbc.gr

Είναι «άρρωστος» ΑΕΚτσής και δεν το κρύβει. Στενοχωριέται όταν η “Ενωση” χάνει και πανηγυρίζει όταν νικάει. Οταν, όμως, κλήθηκε να καθοδηγήσει τον Κρόνο απέναντι στην ΑΕΚ, δεν είχε πολλά περιθώρια για συναισθηματισμούς. Ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της προπονητικής καριέρας του και τη σημείωσε απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα.

«Στο ζέσταμα τραγουδούσα τα συνθήματα της ΑΕΚ μαζί με τον κόσμο! Μέσα στο παιχνίδι όμως κανείς δεν θέλει να χάνει. Ηταν η μεγαλύτερη νίκη που έχω σημειώσει ποτέ ως προπονητής και πιστεύω ότι μας τη χρωστούσε ο Θεός. Το λέγαμε εδώ και καιρό ότι θα κάναμε κάποια στιγμή ένα μπαμ, μία νίκη που δεν θα την περίμενε κανείς» λέει στο infobasket o Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος. Οι… οιωνοί, βέβαια, κάθε άλλο παρά προς αυτό το αποτέλεσμα “έκλιναν”…

«Στην πρώτη προπόνηση μετά τον Εσπερο είπα στους παίκτες μου πως όποιος δεν πιστεύει ότι μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ, καλύτερα να πληρώσει εισιτήριο και να κάτσει στην εξέδρα. Οταν όμως μείναμε οι μισοί και δεν υπολόγιζα για το παιχνίδι τον Βρύνα, τον Βλαχόπουλο, τον Λαζαρίδη και τον Νικατζάμ, μου πέρασε από το μυαλό ακόμα και το ότι θα φάμε 40 πόντους. Είπα στα παιδιά να βγάλουμε πάθος, ενέργεια και να το ευχαριστηθούμε» συνέχισε ο προπονητής του Κρόνου, που δεν είχε… αρκετούς παίκτες, είχε όμως κίνητρο.

«Παίζαμε με την πρώτη, την καλύτερη ομάδα και αυτό από μόνο του είναι αρκετό κίνητρο. Το όνομα της ΑΕΚ ήταν από μόνο του κίνητρο» υπογραμμίζει ο Παρασκευόπουλος, που δεν παρέλειψε να εκθειάσει και τη συμπεριφορά των οπαδών του “δικεφάλου”. «Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί δημιούργησαν συγκλονιστική ατμόσφαιρα, με παλμό, χωρίς έκτροπα. Ακόμα κι έτσι όπως έχασε η ΑΕΚ, δεν έγινε το παραμικρό» πρόσθεσε ο 43χρονος τεχνικός, που βλέπει από σήμερα μπροστά του και συγκεκριμένο τον αγώνα στη Χαλκίδα.

«Τη νίκη επί της ΑΕΚ δεν την είχαμε υπολογίσει, ωστόσο αν δεν έχουμε συνέχεια θα είναι σαν να μην την κάναμε ποτέ. Με αυτή τη νίκη απλά ρεφάραμε κάποια από τις εντός έδρας ήττες με Δούκα ή Νήαρ Ηστ. Από τη σημερινή προπόνηση και μετά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι» λέει ο Παρασκευόπουλος, που θα υπολογίζει για τη Χαλκίδα τους Βρύνα, Λαζαρίδη, ακόμα όμως δεν ξέρει εάν θα είναι έτοιμοι να παίξουν οι Αντωνόπουλος (τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό του κυριακάτικου αγώνα), Βλαχόπουλος.