Στο καμπ της Ερυθραίας το νέο “γεράκι”!

agravanisΟ ύπνος του Δημήτρη Αγραβάνη δεν διήρκεσε πολλές ώρες σήμερα! Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού έμεινε ξύπνιος μέχρι το πρωί περιμένοντας να ακούσει το όνομα του στο ντραφτ του ΝΒΑ (το άκουσε λίγο πριν από το τέλος, στο νούμερο 59, όπου τον επέλεξαν οι Ατλάντα Χοκς) και λίγες ώρες αργότερα πήγε στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” για το 23ο καλοκαιρινό καμπ του Πανερυθραϊκού, το οποίο ολοκληρώνει σήμερα την πρώτη (από τις τρεις συνολικά) εβδομάδα του!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στα παιδιά, έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους και απάντησε στις ερωτήσεις των νεαρών θαυμαστών του γύρω από την εμπειρία του από το μπάσκετ. Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά παρέλαβαν τα διπλώματα τους, μαζί με το αναμνηστικό αυτόγραφο του φόργουορντ του Ολυμπιακού και το Συλλεκτικό Επετειακό κασκόλ του Πανερυθραϊκού για τα 40 χρόνια του τμήματος.

Τέλος, ο Πανερυθραϊκός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και τον Δημήτρη Αγραβάνη: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, μας ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον Αθλητή Δημήτρη Αγραβάνη για την επίσκεψη του».

erithrea2erithreaagravanis2