Στο κλειστό της ΜΕΝΤ το Basket Nights 7 στη Θεσσαλονίκη

ball1Έναν από τους καλύτερους χώρους άθλησης της συμπρωτεύουσας εξασφάλισε το Basket Nights. Το πρωτάθλημα 3 on 3 που κάνει πρεμιέρα στη πόλη της Θεσσαλονίκης με το Basket Nights 7 θα διεξαχθεί εξ’ολοκλήρου στο κλειστό του ιστορικού σωματείου ΜΕΝΤ. 


Το κλειστό βρίσκεται στην οδό Κανάρη 77. Το γήπεδο είναι προσβάσιμο με το Λεωφορείο 11 της Πυλαίας με αφετηρία Ν.Σ. Σταθμό και κατεβαίνοντας στη στάση Δουκάκη. Δείτε το trailer για το Basket Nights 7 εδώ.

Μείωση στο κόστος συμμετοχής για φοιτητές και έπαθλο

Επίσης η διοργάνωση αποφάσισε να κάνει μείωση κατά 5 ευρώ στο κόστος συμμετοχής των φοιτητών και στη Θεσσαλονίκη και στα Ιωάννινα με επίδειξη φοιτητικού πάσου. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Basket Nights 7: Thessaloniki vs Ioannina, η οποία θα αναδειχθεί μετά από ενιαίο final four μεταξύ των 2 καλύτερων ομάδων της Θεσσαλονίκης και των 2 καλύτερων των Ιωαννίνων, θα λάβει:

– Έπαθλο 200 ευρώ
– Δωρεάν συμμετοχή στο Basket Nights 8
– Συμμετοχή σε αγώνα με ομάδα-έκπληξη παλαίμαχων αθλητών της οποίας θα ηγείται ο ο έμπειρος προπονητής (Άρης, Ηρακλής, ΜΕΝΤ, Ολύμπια Λάρισας κ.α.) και Γεν. Γραμματέας του ΣΕΠΚ Παρασκευάς Μουρατίδης.
– Πρόκριση στο ειδικό πρωτάθλημα Basket Nights: Champions Cup

— Στο κλειστό της ΜΕΝΤ το Basket Nights 7 στη…

Εγγραφές και αιτήσεις συμμετοχής

Οι εγγραφές στη Θεσσαλονίκη θα γίνονται δεκτές ως και την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 11:59 π.μ. Στα Ιωάννινα οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές ως και το Σάββατο 2 Μαΐου ενώ εάν κάποια ομάδα κάνει εγγραφή μετά τη λήξη της προθεσμίας θα υπάρχει δυνατότητα – εφόσον το επιτρέπει το πρόγραμμα να προστεθεί στη Γ κατηγορία.

Την αίτηση εγγραφής μπορείτε να τη κατεβάσετε εδώ: http://www.mediafire.com/view/rd196q8l26hhu5z/BN7_AITHSH.pdf . Την αίτηση πρέπει να τη συμπληρώσετε, να την υπογράψουν όλοι οι αθλητές και να τη καταθέσουν μαζί με το κόστος συμμετοχής στον υπεύθυνο του πρωταθλήματος για την πόλη σας. Το κόστος συμμετοχής είναι 7,5 ευρώ το μήνα ανά αθλητή για τα Ιωάννινα και 10 ευρώ το μήνα ανά αθλητή για τη Θεσσαλονίκη. Για τους φοιτητές ισχύει μείωση 5 ευρώ (είναι απαραίτητο το φοιτητικό πάσο). Το κόστος συμμετοχής προκαταβάλλεται και για τους 2 μήνες. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε επίσης να τη σκανάρετε και να τη στείλετε μέσω mail στις εξής διευθύνσεις: για τα Ιωάννινα dimitris@ianthos.org για τη Θεσσαλονίκη john_kivra@hotmail.com

Επικοινωνία, ιστοσελίδα και social media

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: για το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης 6980364988 για το πρωτάθλημα Ιωαννίνων 6937163555. Επίσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα ianthos.org αλλά και να ακολουθήσετε τον σύλλογο του Ίανθου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης twitter και facebook.