Στο Μαρούσι ο Γεωργίου

gewrgiou-giwrgosΤο Μαρούσι με σταθερά βήματα “χτίζει” την ομάδα που θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος και αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του συλλόγου. 

Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Αμαρουσίου ανακοινώνει την πέμπτη μεταγραφή της νέας περιόδου. Ο Γιώργος Γεωργίου έρχεται για να “ψηλώσει” την ομάδα και να γεμίσει, μαζί με τα άλλα παιδιά που αποκτήθηκαν, ή θα αποκτηθούν, έτσι ώστε το Μαρούσι να εμφανιστεί ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

“Είναι ένα παιδί που διαθέτει ποιότητα και εμπειρία. Είναι over quality για την κατηγορία κι αυτό είναι που ζητάμε. Παράλληλα, θεωρώ πως ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος, που τον κάνει να ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας μας” δήλωσε ο Κώστας Κεραμιδάς και συμπλήρωσε:

“Σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα, το Μαρούσι προχωρά με σχέδιο και πλάνο, χωρίς… εκπτώσεις, με στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό, αλλά και παράλληλα θα αποτελέσει τη βάση για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Για να συνεχίσουμε να κινούμαστε στον αρχικό μας σχεδιασμό, κάποιοι άνθρωποι “ματώνουν” οικονομικά, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για τον σύλλογο. Βλέπετε πως -για την ώρα- ούτε καν τα ονόματά τους αναφέρουμε. 
Θέλω να τους ευχαριστήσω, όχι μόνο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργήσω μια ομάδα υψηλών προσδοκιών, αλλά κυρίως γιατί βάζουν το Μαρούσι πάνω και από την… κοινή λογική”.

Ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος ξεκίνησε από τον Άρη Πετρούπολης και μέσω από το εφηβικό του Περιστερίου βρέθηκε στο πανεπιστήμιο Queens της Νέας Υόρκης, αγωνίζονταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Πανερυθραϊκό. “Είναι μια… μικρή συμμορία με… μεγάλο όνομα και ιστορία, αυτό που συντελείται στο Μαρούσι. Χαίρομαι που αποτελώ κομμάτι της. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο από το ότι ήδη έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις! Αν το 10% της όρεξης και του πάθους που δείχνουν οι συμπαίκτες του, μεταφερθεί στο παρκέ στο πρωτάθλημα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα».