Στο… μικροσκόπιο του Δεμέναγα οι μικροί της Ζακύνθου

Στη Ζάκυνθο θα βρεθεί το Σάββατο 23/2 ο Αχιλλέας Δεμέναγας, προκειμένου να αξιολογήσει τις τεχνικές δεξιότητες και την φυσική ικανότητα των μικρών μπασκετμπολιστών της ΑΓΕΖ. Ο Δεμέναγας υπό την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή της tNBA (The National Basketball Academy), της μεγαλύτερης ακαδημίας μπάσκετ των ΗΠΑ, θα περάσει απ’ το… μικροσκόπιό του τους μικρούς του συλλόγου, έχοντας σαν στόχο να βελτιώσει και ν’ αναπτύξει ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες της ΑΓΕΖ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου με την οποία καλεί τους μικρούς να βρεθούν στο γήπεδο αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλοι,
Όπως ήδη γνωρίζετε ο Σύλλογός μας συνεργάζεται φέτος με την The National Basketball Academy (tNBA), τη μεγαλύτερη Ακαδημία Μπάσκετ των ΗΠΑ, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς τους μικρούς καλαθοσφαιριστές της Ζακύνθου, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη των Ακαδημιών και στην παραγωγή και ανάδειξη του εγχώριου ταλέντου.
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την tNBA GREECE, το προσεχές Σάββατο 23/2 και ώρες 9.00-13.00 και 14.00-18.00 θα επισκεφθεί την Ακαδημία μας ο Τεχνικός Διευθυντής της tNBA GREECE κ. Αχιλλέας Δεμέναγας προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη αξιολόγηση των τεχνικών δεξιοτήτων και των φυσικών ικανοτήτων όλων των καλαθοσφαιριστών της ΑΓΕΖ.
Συγκεκριμένα, καλούμε όλους τους αθλητές των τμημάτων PRO-JUNIOR και JUNIOR και ώρα 09:00 – 11:00 και τους αθλητές των τμημάτων ΜΙΝΙ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ στις 11:00 – 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου για εργοφυσιολογικά τεστ και μετά πάλι τα τμήματα PRO-JUNIOR και JUNIOR και ώρα 14:00 – 16:00 και τα τμήματα  ΜΙΝΙ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ στις 16:00 – 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας για  αξιολόγηση της τεχνικής τους  δεξιότητας.
Για την αξιόπιστη και έγκυρη παρακολούθηση της εξέλιξης των αθλητών μας είναι σημαντική η παρουσία όλων των αθλητών μας στη διαδικασία.
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι 25-28 Απριλίου όλοι οι αθλητές του Συλλόγου μας θα προπονηθούν υπό τις υποδείξεις Αμερικάνου προπονητή της tNBA στο πλαίσιο της πρώτης προγραμματισμένης επίσκεψής του στην ΑΓΕΖ, το όνομα του οποίου θα σας γνωστοποιηθεί τις επόμενες μέρες.
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Το ΔΣ της ΑΓΕΖ».