Στο… “μικροσκόπιο” των ομοσπονδιακών οι ‘96άρηδες κι οι ‘97άρηδες!

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν σήμερα ο τεχνικός υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας νέων ανδρών Κώστας Μίσσας κι ο έτερος ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Λιμνιάτης. Στόχος του ταξιδιού των δύο στη Θεσσαλονίκη ήταν να παρακολουθήσουν την προπόνηση των γεννημένων τα έτη 1996 και 1997 από την Βόρεια Ελλάδα. Παρόντες ήταν κι οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Γιώργος Προεστός και Γιώργος Δοξάκης, όπως κι οι περιφερειακοί, της ΕΚΑΣΘ Αχιλλέας Καρδομάτης και της ΕΚΑΣΧ Στέφανος Νικολαΐδης.

Στο κλειστό γυμναστήριο βρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος και ο πρόεδρος της επιτροπής αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΘ Αρης Γραμμενίδης.

Οι Μίσσας και Λιμνιάτης επισκέφτηκαν το Σάββατο την Λάρισα, όπου παρακολούθησαν στο κλειστό του Αλκαζάρ την προπόνηση των νεαρών αθλητών που έχουν επιλεγεί από την Θεσσαλία και προπονούνται από τον περιφερειακό προπονητή Αντώνη Μυριτζή. Οι δύο τεχνικοί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ, Δημήτρη Ντούγκο και με τον Ζήση Δότα που είναι υπεύθυνος του αναπτυξιακού της Θεσσαλίας και μέλος της αντίστοιχης επιτροπής της ΕΟΚ.