Στο Ναύπλιο Τσακαλέρης και Κουρέπης

nayplioΠαρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τον άστατο καιρό, πάνω από 200 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ και χάρηκαν το παιχνίδι στο Ναύπλιο με το τουρνουά MILKO 3X3 που φιλοξενήθηκε εκεί το Σαββατοκύριακο.

Το «παρών» έδωσαν δύο παίκτες της ομάδας μας. Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών στη Ρόδο το 2009 και ο Δημήτρης Κουρέπης, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Εφήβων. Οι δύο αθλητές του Αρκαδικού έκαναν τους διαγωνισμούς ελεύθερων βολών και τριών πόντων και μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά.

Συνολικά 216 παιδιά (200 αγόρια, 16 κορίτσια) ακολούθησαν το μότο του Milko «πίστεψέ το» και πέρασαν το διήμερό τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Βασίλης Παγούνης (Δημοτικό) και Ηρακλής Τζάνος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη πήραν ο Βαγγέλης Ηλιάδης (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Αυγουστόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Σημαντική ήταν η βοήθεια από τα αθλητικά σωματεία Οίακας και Δόξα. Τις απονομές έκαναν ο Γιώργος Καχριμάνης (Αντιδήμαρχος), ο Κώστας Ρέππας (πρόεδρος Οίακα) και ο Μιχάλης Καζάς (μέλος Οίακα).

Το επόμενο ραντεβού για όσους… διψούν για μπάσκετ έχει δοθεί για επόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/10) στην Πύλο, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων. Το τουρνουά MILKO σου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου άθλημα. Ψηλά το κεφάλι και σας περιμένουμε στη δική σας γειτονιά, με τους δικούς σας φίλους!