Ανετη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός επί της ΑΕΚ με 69-50 κάνοντας το 3-0 και έτσι προκρίθηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των εφήβων.

Σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε καλύτερος του αντιπάλου παρά την απουσία του Καραμολέγκου, ενώ και ο Δρακόπουλος αγωνίστηκε λίγο λόγω ενοχλήσεων.  Το ματς ουσιαστικά το παίχτηκε για 15’με τον Πάρη Μαραγκός μέχρι εκείνο το σημείο να είναι ο καλύτερος. Στη  συνεχεία ανέλαβε ο Ζούμπος και με δύο τρίποντα και ένα καλάθι έδωσε σημαντική διαφορά στους γηπεδούχους.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου η ΑΕΚ χαμήλωσε το σχήμα, πίεσε και προσπάθησε να μειώσει με διαδοχικά τρίποντα των  Κοκκινόπουλου, Αντωνάκη και Μάτου, όμως οι «πράσινοι» απάντησαν με τον ίδιο τρόπο! (2 Ζούμπου και ένα του Κεφαλά). Από εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη που τον οδήγησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-11, 35-20, 58-36, 69-50
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Κορακίτης 6, Βαφαλιάς, Δρακόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Τάγαρης 4, Γόντικας 4, Ζαρκαδούλας 3, Κεφάλας 6 (2), Δημακόπουλος 6, Ζούμπος 20 (4), Αναγνώστου, Μαραγκός 20 (1).