Στο Περιστέρι ο Κατιάκος!

katiakos-dimitrisΣε μία σημαντική κίνηση προχώρησε το Περιστέρι ενισχύοντας τη ρακέτα του. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κατιάκου, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Λιόλιο για την θετική στάση του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η ανακοίνωση:

«O Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΙΑΚΟΥ! Ο 28χρονος και ύψους 2.05 μ. φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα των δυτικών προαστίων και ήδη προπονείται υπό τις οδηγίες του Κώστα Παπαμάρκου.

Με την ευκαιρία ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Προμηθέα Πατρών, κ. Βαγγέλη Λιόλιο για την θετική στάση του στην ολοκλήρωση αυτής της πραγματικά σπουδαίας μεταγραφής.
«Η απόφαση μου να έρθω στο Περιστέρι ήταν πολύ εύκολη. Ήξερα τον κόουτς Παπαμάρκο τον οποίο εκτιμώ πολύ, ενώ συνομιλώντας με τον κ. Κότση και τον κ. Πανταζόπουλο, με έπεισαν για το όραμα που έχει η ομάδα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Προμηθέα για τη στάση της και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Λιόλιο για τη στάση που κράτησε ώστε να γίνει η μεταγραφή. Εύχομαι στον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του στο μέλλον», τόνισε ο έμπειρος παίκτης».