Στο πλευρό του Πανελευσινιακού…

Η εκπληκτική πορεία του Πανελευσινιακού δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο κανέναν Ελευσίνιο. Ετσι, οη οικογένεια Παπαδάκη στέκεται στο πλεύρό του συλλόγου, προσφέροντα πολυτελές πούλμαν με όλα τα έξοδα πληρωμένα για του επόμενους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας:

Αναλυτικά:

«Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και η αναρρίχηση του Πανελευσινιακού στην κορυφή της Α2 προκαλούν ρίγη συγκίνησης στην Ελευσίνα αλλά και μία φρενίτιδα ενθουσιασμού! Όλοι πλέον έχουν πειστεί ότι η ομάδα της Εργατιάς ναι, μπορεί! Σε μία πόλη που πλήγεται καθημερινά από την κρίση και τις δεκάδες απολύσεις οι νίκες του Πανελευσινιακού είναι βάλσαμο και ο αθλητισμός συντηρεί την ελπίδα!

Ο κόσμος της Ελευσίνας έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Καθημερινά πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής επικοινωνούν με το Σύλλογο ζητώντας να βοηθήσουν με τον οποιονδήποτε τρόπο. Ήδη η γνωστή οικογένεια των Αδελφών Παπαδάκη από την Ελευσίνα, ιδιοκτήτες της γνωστής αντιπροσωπείας λεωφορείων και πούλμαν MAN NEOPLAN PAPADAKIS, προσέφεραν πολυτελές πούλμαν με όλα τα έξοδα πληρωμένα για τις μετακινήσεις στους επόμενους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας! Η διοίκηση του Πανελευσινιακού εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην οικογένεια των Αδελφών Παπαδάκη που τόσα χρόνια στηρίζει την ομάδα!

Οι παίκτες λοιπόν θα εγκαινιάσουν τις πολυτελείς μετακινήσεις στο επόμενο αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά (Σάββατο 10/12/11) ενώ δεκάδες Ελευσίνιοι που διαμένουν στη Βόρειο Ελλάδα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να είναι παρόντες άρα αναμένεται ο Λαγκαδάς να πλημμυρίσει Σταχυοφόρους!

Το σύνθημα της νίκης είναι πλέον δυνατό στη μοναδική πόλη που η Εργατιά κερδίζει αγώνες! Κι εκτός της οικογένειας Παπαδάκη πολλοί θα αναδειχθούν ως pullmen της ομάδας στο μεγάλο όνειρο!».