Στο… πλευρό των Μελισσίων η Πεντέλη στην ένσταση του Κεραυνού Αιγίου!

Έναν σύμμαχο (όχι και τόσο απρόσμενο, αφού τα δύο σωματεία είναι γειτονικά) βρήκαν τα Μελίσσια, αναφορικά με την ένσταση που κατέθεσε ο Κεραυνός Αιγίου με αφορμή την αναβολή της αναμέτρησης των δύο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Η Πεντέλη, παρότι αγωνίζεται στον 2ο όμιλο του Νότου, πήρε θέση σχετικά με το ζήτημα του ταμπλό, που είναι και ο λόγος για τον οποίο αναβλήθηκε το ματς ΚΑΟ Μελισσίων – Κεραυνός Αιγίου, τονίζοντας ότι είναι “άκομψο το γεγονός της κατάθεσης ένστασης” για το εν λόγω πρόβλημα, το οποίο όπως επισημαίνουν μπορεί να προκύψει σε κάθε δημοτικό κλειστό γήπεδο…

Η ανακοίνωση της Πεντέλης αναφέρει:

“Με αφορμή το πρόβλημα που προέκυψε με το ταμπλό του Δημοτικού κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων έχουμε να σημειώσουμε ότι κάποιες βλάβες που δημιουργούνται κάποια λεπτά της ώρας πριν από την έναρξη ενός αγώνα, δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζονται σαν “υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου” αφού δεν θα μπορούσαν να προβλεφθούν, αλλά και είναι αδύνατο να αποκατασταθούν.
Θα θέλαμε μάλιστα να αναφέρουμε ότι και στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης, που έχει εφεδρικό ταμπλό, θα ήταν αδύνατη η αντικατάσταση χωρίς ειδικό συνεργείο. Εκτός αν υπάρχει η απαίτηση από ένα ερασιτεχνικό σωματείο να έχει σε ετοιμότητα τέτοιο συνεργείο και μάλιστα ημέρα Κυριακή.
Εξ άλλου νομίζουμε ότι υπάρχει και δεδικασμένο, γιατί παρόμοιο περιστατικό υπήρξε στο γήπεδο Χολαργού, στο πρωτάθλημα
Β’ Εθνικής 2015-16 ,σε κάρφωμα του δικού μας σήμερα αθλητή Δημήτρη Μαλούκου, στην προθέρμανση του αγώνα ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛ. Τότε ο αγώνας αναβλήθηκε και διεξήχθη κανονικά μετά από τρεις ημέρες χωρίς επιπτώσεις για τον γηπεδούχο ΧΟΛΑΡΓΟ.
Είναι λοιπόν, τουλάχιστον άκομψο, το γεγονός της κατάθεσης ένστασης, για το γεγονός αυτό, από ένα σωματείο με την εμπειρία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΙΓΙΟΥ.
Ας μη ξεχνάμε ότι παρόμοιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει σε οποιοδήποτε αγώνα όποιουδηποτε Σωματείου”.

.
Διαβάστε ακόμη…