Στο πλευρό των πληγέντων ο Πανελευσιανιακός

Η Ελευσίνα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας και της Νέας Περάμου και φροντίζει να το αποδεικνύει. Ο σύλλογος με ανακοίνωσή του απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει όπως μπορεί ώστε το έργο των ομάδων των γειτόνων να συνεχιστεί.

Αναλυτικά:

«Η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική και κυρίως τη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και εν μέρει την πόλη μας την Ελευσίνα όχι απλά ευαισθητοποιούν αλλά και ενεργοποιούν άμεσα την οικογένεια του Πανελευσινιακού. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να έρθουμε πιο κοντά με όσους επλήγησαν και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού προτίθεται να συμβάλει στο ευρύτερο πρόγραμμα κοινωνικής βοήθειας για τη συλλογή τροφίμων και ρουχισμού. Παράλληλα δηλώνει την αλληλεγγύη του στις αθλητικές ομάδες της Μάνδρας και τις Νέας Περάμου και θα προσπαθήσει να βοηθήσει, με όσες δυνάμεις διαθέτει κι αντέχει, ώστε το έργο των ομάδων των γειτόνων μας να συνεχιστεί.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους φίλους και φιλάθλους του Πανελευσινιακού αλλά και ευρύτερα σε όλους ώστε η αλληλεγγύη να δώσει ανακούφιση.

Όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες για τη συμπαράσταση στους πληγέντες».