Στο προπονητικό επιτελείο του Δούκα ο Αβραμίδης…

Ο Γιάννης Αβραμίδης θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Γιαννακόπουλου στην άκρη του πάγκου στον Δούκα. Οι δύο προπονητές έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν στον Αργοναύτη Ραφήνας και η απόφαση να ξανασυναντηθούν στους πάγκους δεν ήταν δύσκολη.

«Ο Γιωργος Γιαννακόπουλος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα μέσα και έξω από το παρκέ. Η συνεργασία μας είχε διακοπεί απότομα λόγω της πανδημίας, οπότε ήταν πολύ εύκολη για μένα η επανασύνδεση», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Αβραμίδης και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που με εμπιστεύεται σε αυτό το νέο ξεκίνημα του, σε μια ομάδα με πολλά χιλιόμετρα στον μπασκετικο χάρτη αλλά και γενικότερα, στον χώρο του αθλητισμού, όπως είναι ο Δούκας. Τον ευχαριστώ και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που έχουμε όλοι, όσοι συμμετέχουμε φέτος, σε αυτό το γεμάτο υποσχέσεις, νέο εγχείρημα σε ατομικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο».

Ο Γιάννης Αβραμίδης είναι από το 2021 προπονητής και στον Προμηθέα Χαλανδρίου, εκεί οπού ξεκίνησε την ενασχόληση του με αντρικά τμήματα το 2013. Όντας στο πλευρό του Τάσου Νικητοπουλου, στην ομάδα του Χαλανδρίου ήταν στις ανοδους από την Α ΕΣΚΑ ως την Β Εθνική αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ. Στη συνέχεια, βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Γιαννακοπούλου στον Αργοναύτη Ραφήνας, όπου σε τρία χρονιά πανηγύρισαν μαζί δυο ανόδους από την Α ΕΣΚΑ ως την Β Εθνική. Επίσης ήταν στο τεχνικό τιμ της Νίκης Αμαρουσίου, στην άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική και έχει υπάρξει προπονητής στην Εστία Φιλίας αλλά και στα τμήματα υποδομών των Αμπελοκήπων, του Παπάγου και του Αρίωνα Αμαρουσίου.

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες.