Στο “Πρωτοβουλία για το παιδί” ο Φίλιππος

Ο Φίλιππος Βέροιας έδειξε την Πέμπτη το κοινωνικό του πρόσωπο, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Το “παρών” έδωσαν παίκτες, προπονητές και μέλη της διοίκησης του βεροιώτικου συλλόγου, οι οποίοι μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Την ομάδα υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σιδηρόπουλος Αριστοτέλης και το επιστημονικό προσωπικό του, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες γνωρίστηκαν με τα μικρά παιδιά, υπογράφοντας αυτόγραφα και απαντώντας στις ερωτήσεις τους, αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και γεύτηκαν λιχουδιές που πρόσφεραν απλόχερα τα παιδιά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για τη δυνατότητα που μας δίνει να βρισκόμαστε εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για το θεάρεστο έργο που επιτελεί. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές» δήλωσε στο πλαίσιο της επίσκεψης ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου κος Τραπεζανλίδης.

Ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» ιδρύθηκε στη Βέροια τον Απρίλιο του 2008. Πρόκειται για μία οργάνωση εθελοντών με βασικό σκοπό την παροχή βοήθειας και προστασίας σε παραμελημένα, κακοποιημένα και εγκαταλειμμένα παιδιά.