«Στο Στρατώνι ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω»

Για πολλούς, τους περισσότερους μάλλον, η πορεία του Στρατωνίου αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη της Β’ Εθνικής. Στην ομάδα της Χαλκιδικής, πάντως, αποφεύγουν επιμελώς να… βγάλουν τα πόδια έξω από το πάπλωμα και δεν θέτουν υψηλότερους στόχους από αυτόν που έχουν θέσει εξ αρχής: τη σωτηρία.

«Συνολικά το 6-1 που έχουμε ίσως μοιάζει με έκπληξη, η αλήθεια είναι όμως ότι είχαμε και σχετικά εύκολο πρόγραμμα, το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία μας. Επίσης, έχει πέσει το επίπεδο της Β’ Εθνικής, ενώ είμαστε και τρίτο χρόνο πια η ίδια ομάδα, γνωρίζουμε πιο καλά ο ένας τον άλλον, είμαστε καλύτεροι. Πάντως, ο στόχος δεν έχει αλλάξει, παραμένει να σωθεί η ομάδα» λέει στο infobasket ο Μέμος Κοκολιός, ο κινητήριος μοχλός του Στρατωνίου.

Η ομάδα της Χαλκιδικής μετράει 5 σερί νίκες και είναι η πιο “καυτή” ομάδα στον βόρειο όμιλο, ωστόσο η αποστολή της την ερχόμενη Κυριακή μόνο εύκολη δεν είναι… «Το παιχνίδι με τον Φίλιππο είναι πολύ δύσκολο. Εμείς θα πάμε στη Βέροια σαν αουτσάιντερ, χωρίς άγχος, πίεση και θα κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα» τονίζει ο 25χρονος πόιντ γκαρντ, ο οποίος προσθέτει ότι στο Στρατώνι έχει βρει εδώ και τρία χρόνια ιδανικές συνθήκες για να παίξει μπάσκετ.

«Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να κάνουν το κάτω παραπάνω, οπότε και εγώ θα ήθελα κάτι παραπάνω στην καριέρα μου. Ο πρωταρχικός στόχος μου πάντως είναι να ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω και αυτό ισχύει 100% στο Στρατώνι. Είμαστε όλοι κοντά, οι παίκτες, η διοίκηση, ο προπονητής και ποτέ δεν είχαμε “θέματα” στο Στρατώνι, ούτε μεγάλα, ούτε μικρά».