Στο… τιμόνι της Προοπτικής Κορωπίου ο Χρήστος Μυριούνης!

Κίνηση με… προοπτική για την Προοπτική Κορωπίου, που έδωσε τα ηνία της ομάδας στον έμπειρο προπονητή Χρήστο Μυριούνη! «Καινούργιο πρότζεκτ, υπέροχοι άνθρωποι, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Καλή αρχή να έχουμε!!!», σχολίασε ο Μυριούνης, λίγο μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με το σωματείο του Κορωπίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Ο ΑΣ. ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Κορωπίου σας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Χρήστου Μυριούνη, ο οποίος έχει βάλει την σφραγίδα του στο άθλημα του Μπάσκετ τόσο ως διεθνής παίκτης όσο και σαν επιτυχημένος προπονητής. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του ο Μυριούνης που αναλαμβάνει πέραν της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και τεχνικός προϊστάμενος των Ακαδημιών τόνισε για τη συνεργασία: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣ.Προοπτική Κορωπίου, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Χατζησταματίου και να υποσχεθώ ότι θα φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους της Ακαδημίας. Ο ΑΣ.Προοπτική είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που του αξίζουν τα καλύτερα».