Σε μια σημαντική μεταγραφή που αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα προχώρησε ο Φοίνικας. Η λαρισινή ομάδα απέκτησε τον 29χρονο φόργουορντ  Νάσο Περρωτή.

Αναλυτικά:

«Ο Νάσος Περρωτής είναι από χθες παίκτης του Φοίνικα, υπογράφοντας το νέο του δελτίο παρουσία του κ.Νασιακόπουλου και του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος κου Κολτσίδα.

Ο 29χρονος ύψους 2.03μ. Καλαματιανός power forward έχει πλούσια καριέρα. Ξεκίνησε το μπάσκετ στην Καλαμάτα ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια με το Γ.Σ.Σιάτιστας στη Β’ εθνική. Επόμενος σταθμός ο Λασσάνης Κοζάνης στη Γ’ εθνική και στη συνέχεια ο Αίολος Τρικάλων στον οποίο αγωνίστηκε 3 χρονιές. Με την ομάδα των Τρικάλων γνώρισε 2 ανόδους, την περ. 2009-10 από τη Γ’ Εθνική στη Β’ (με προπονητή το Γρ.Γιασάρη) και την περ. 2011-12 από τη Β’ στην Α2′ (με προπονητή το Γ.Τζήμα). Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Πολυκράτη Σάμου στο 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ της ομάδας του και 4ος σκόρερ του ομίλου, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 16 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο Νάσος Περρωτής θα βρει στο Φοίνικα και δύο πολύ γνώριμούς του, τους Κ.Σαριμπαλίδη και Κ.Αθανασόπουλο με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στον Αίολο Τρικάλων».