Στο… χορό των αρνήσεων και ο Τρίτωνας!

Κατά πως φαίνεται, ήταν να μην ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για την υπόθεση της κατάθεσης προσφυγής στο Πρωτοδικείο Αθηνών για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ το πρωί της Δευτέρας 29/3. Κι αυτό διότι ένα ακόμη σωματείο αρνείται ότι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, προκειμένου για να προχωρήσει μία τέτοια διαδικασία. Ο Τρίτωνας, λοιπόν γίνεται ο τέταρτος σύλλογος που ξεκαθαρίζει ότι η μοναδική εξουσιοδότηση που είχε δώσει, αφορούσε μόνο την αρχική διεκδίκηση, δηλαδή να μπορέσει να κερδίσει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, όπως και πέτυχε με την σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου. Αλλά ως εκεί… Από εκεί και πέρα, όπως αποκαλύπτει με την ανακοίνωσή του “… με την εν λόγω εξουσιοδότηση δεν είχαμε καμία πρόθεση να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία ορισμού προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο στην Ε.Ο.Κ.”!

Η ανακοίνωση του Τρίτωνα αναφέρει: “Το Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει ότι η μοναδική εξουσιοδότηση που έχει δώσει αφορά την πρόθεση του σωματείου μας να αποκτήσει το νόμιμο δικαίωμά του, στο εκλέγειν αλλά και στο εκλέγεσθαι, σχετικά με τις προσεχείς εκλογές στην Ε.Ο.Κ.
Ρητά δηλώνουμε ότι με την εν λόγω εξουσιοδότηση δεν είχαμε καμία πρόθεση να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία ορισμού προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο στην Ε.Ο.Κ.
Ενημερώνουμε επίσης τον κόσμο του μπάσκετ ότι η διοίκηση του συλλόγου μας είχε καταθέσει ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς την ΓΓΑ με σκοπό την αναγνώριση του στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020 (με τον αριθμό πρωτοκόλλου να είναι στη διάθεση όλων). Παρόλα αυτά μας ζητήθηκε να επαναλάβουμε τη διαδικασία και να θεωρηθούμε τελικά εκπρόθεσμοι ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΡΙΤΩΝ!
Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, αποκλειστικός σκοπός της εξουσιοδότησης που δόθηκε από το σύλλογο μας ήταν η εξασφάλιση ψήφου αλλά και εκλογής και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!”.