Στο BETroom ξετυλίγεται το… κουβάρι των αγώνων από την Defencebet

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. H 9η αγωνιστική είναι προ των πυλών και ήδη έχουμε μια αρκετά τεκμηριωμένη εικόνα για όλες τις ομάδες. Ας ξεκινήσουμε όμως να ξετυλιγουμε το κουβάρι των αγώνων…defencebet_infobasket_betroom

ΕΦΕΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ 24/11 19.00

Το δικό της ρυθμό ακολουθεί στην έδρα της η Εφες. Ανοίγει το παιχνίδι, τρέχει σουτάρει πολύ. Απέναντι δεν είναι κανένα φόβητρο, πιστεύω ότι μπορεί να βγάλει το over και να μας χαρίσει ένα ωραίο σημείο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ 24.11 19.45

Ε, όχι και 1.29 με την Μακαμπι… Είπαμε αλλά όχι και έτσι… χάρισμα σας… Άσε που όσο περνάει η ώρα ψήνομαι για το διπλό με χάντικαπ βέβαια..

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ 24/11 20.00

Μπάμπεργκ, μια φορά είναι ατυχία, δεύτερη είναι σύμπτωση, τρίτη φορά απλώς δεν ήθελε η μπάλα… Εσύ όμως το ‘χεις τερματίσει… Τιμωρία από μένα για τώρα και βλέπουμε!

ΡΕΑΛ-ΟΥΝΙΚΣ 24/11 22.00

Φωτιές έβγαλε η Ρεαλ με την Μπαρτσα. Στο ίδιο μοτίβο θα πάει και αυτό το ματς πιστεύω. Η Ρεάλ έχει βρει ρυθμό, η Ουνικς εκτός είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Έχω βγάλει 2 σημεία από αυτό το ματς. Το πρώτο είναι το οβερ της Ρεαλ στους 91.5 και το άλλο να καλύψουν οι γηπεδούχοι την διαφορα των 12 πόντων. Το οβερ της Ρεάλ μου αρέσει λίγο πιο πολύ.

ΤΣΣΚΑ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 25/11 19.00

Κάτι δεν μ αρέσει σ αυτό το παιχνίδι για τους γηπεδούχους. Ίσως είναι η απουσία του Ντε Κολο ,ίσως ότι στα τελευταία 2 παιχνίδια της Ευρωλιγκα δεν ήταν και τόσο καλή. Απέναντι μια Μπασκονια που η αλήθεια είναι ότι όσες φορές την έχω ποντάρει κατά , μας έχει εκθέσει. Αυτή την φορά όμως θα πάω μαζί της , αφού πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την ζημιά ακόμα και για νίκη μέσα στην Μόσχα. Επίσης ίσως είναι πολλοί οι 92 πόντοι της Τσσκα απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες του τουρνουά.

ΠΑΟ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ 25/11 21.45

Μας χάλασε την τριάδα μας ο Παο την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή την φορά θα μας κλείνει δελτίο και δεν θα μας κάνει χαλάστρα. Το 1.40 είναι δίκαιο και θα το τιμήσουμε αφού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη για τους πράσινους.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τον τρόπο στοιχηματισμού στο Defencebet.com