Στο Camp του Μπάνε Πρέλεβιτς ο Κεν Μπάρλοου

Η παρουσία του Κένεθ Μπάρλοου στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι ο επίσημος προσκεκλημένος του Bane Basketball Camp, ήταν φυσικό να… ξεσηκώσει τους φίλους του ΠΑΟΚ. Αλλά κι ο Μπάρλοου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το γεγονός πως επέστρεψε σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια, αφήνοντας μάλιστα και υποσχέσεις. “Μακάρι να καταφέρω κάποια στιγμή να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή”, ανέφερε ο Μπάρλοου, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να υπάρξει και πάλι φανέλα με το όνομα Μπάρλοου στην πλάτη!!! “Δεν θα ήταν άσχημο να έβλεπα τον πρωτότοκο μου, Κίσλεϊ που έχει γεννηθεί στο Πανόραμα να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ“!…

Ο αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, πάντως είχε έναν καλό λόγο να πει για όλους. Και για τη Θεσσαλονίκη “… είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα ξανά εδώ. Τελευταία φορά που ήμουν στην Ελλάδα ήταν το 1993 όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον Μπάνε για την πρόσκληση και τον ευχαριστώ διπλά γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναγυρίσω σε μια πόλη που αγαπώ πολύ. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω στο καμπ του”, αλλά και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. “Θα βρεθώ κοντά στα παιδιά αλλά και στον κόσμο που αγάπησα, τον λαό του ΠΑΟΚ οπότε δεν έχω να ζητήσω κάτι περισσότερο”. Φυσικά μίλησε και για τον Μπάνε και το νέο ρόλο του. “Χάρηκα γι’ αυτό αλλά συνάμα, έμεινα και έκπληκτος. Ο Μπάνε έχει τρομερές ικανότητες να ηγηθεί καταστάσεων γιατί ήταν και μέσα στο παρκέ ο παίκτης ηγέτης του ΠΑΟΚ. Τώρα είναι πλέον, και ο πρόεδρος του”. Στις δέκα ημέρες που θα παραμείνει στη συμπρωτεύουσα θα βρίσκεται καθημερινά στο 2o BBC, αν και ακόμη δεν ξέρει τα «καθήκοντα» που θα αναλάβει. «Είμαι τριάντα χρόνια στο μπάσκετ οπότε ότι μου ζητηθεί να κάνω για να βοηθήσω στην καλύτερη λειτουργία του καμπ, θα το κάνω».
Τα λόγια του Μπάνε ήταν μετρημένα αφού όπως ξεκαθάρισε «είναι η μέρα του Κεν. Τα είπαμε και νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 1993 που βρεθήκαμε για τελευταία φορά». Στο πάνελ παρευρέθηκαν και οι Τάσος Αναστασιλάκης και Θόδωρος Πολυμένης, με τον πρώτο να κάνει λόγο για «κακή διαστροφή των νέων παιδιών» και τον δεύτερο να δίνει την μεγάλη είδηση. «Την ερχόμενη εβδομάδα το 2ο BBC θα γίνει στο Παλατάκι, παρουσία του Κένεθ ασφαλώς. Το καμπ μας θα συνλειτουργήσει μαζί με το καμπ του ΠΑΟΚ και ίσως, αυτό του Νίκου Σταυρόπουλου αν συμπέσουν οι ημερομηνίες».
Από πλευράς της Dosera, είναι ο μεγάλος χορηγός του φετινού, Bane Basketball Camp, ο κ. Αλέξανδρος Τεκτονίδης παρουσία του προέδρου του Group Dosera, κ. Παύλου Παυλίδη ξεκαθάρισε ότι «στόχος είναι μέχρι τον Δεκέμβριο να έρθουμε σε επαφή και με άλλους «θρύλους» της ομάδας όπως ο Λέβινγκστον, ο Βάρνερ, ο Μπέρι, ο Σάβιτς, κ.α. Τους θέλουμε όλους αυτούς στην Θεσσαλονίκη για να θυμηθούμε οι παλιότεροι και να μάθουμε οι νεώτεροι». Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι κ.κ. Λάϊος και Λευκαδίτης.