Μπορεί ο Αετός να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την κούρσα του πρωταθλήματος και να στόχευε άνοδο στην πρώτη του χρονιά στη Γ’ Εθνική, όμως στο φινάλε από θύτης έγινε θύμα, τερματίζοντας εν τέλει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε ένας νέος στο ρόστερ του συλλόγου, γεμάτος εμπειρία όμως στην κατηγορία, ο Χρήστος Στράγκας, ο οποίος αποτέλεσε το… κρυφό εργαλείο του Κώστα Παπαμάρκου στην άμυνα.

«Αυτό που μπορώ να σκεφτώ για το φετινό απολογισμό είναι ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη θέση που λάβαμε στη τελική κατάταξη μιας και ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η άνοδος. Φυσικά και θα μπορούσαμε να ανέβουμε όμως σημαντικά στραβοπατήματα στα οποία πέσαμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος μας στέρησαν αυτή τη χαρά» λέει ο Χρήστος Στράγκας στο Infobasket.

«Όση μεγάλη προσπάθεια και αν γίνεται, τελικά οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία. Επίσης χρειάζεται πίστωση χρόνου και εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητές ώστε στο τέλος να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου» συνέχισε ο ψηλός του Αετού.

«Το γεγονός ότι βρεθήκαμε πολλοί καινούργιοι παίκτες μαζί και έπρεπε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να δέσουμε, ήταν μια από τις δυσκολίες τις ομάδας. Μάλιστα η έλλειψη βασικού κορμού έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας» τόνισε ο Στράγκας, που κατέληξε στη γλυκιά γεύση που του έμεινε από τη χρονιά: «Το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα και η προσπάθεια όλων να πετύχουν τους στόχους».