Στρατομήτρος: “Στόχος της ομάδας είναι να ανέβει την επόμενη χρονιά”

Καθώς πλησιάζει το τέλος του φετινού πρωταθλήματος το Ίλιον καρτερεί υπομονετικά να κρεμάσει το… χάλκινο μετάλλιο στο στήθος του. Το εμπόδιο του Παλαιού Φαλήρου λίγο πριν το τέλος ήδη ξεπεράστηκε και η Ένωση το μόνο που προσμένει πια είναι να διατηρήσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Τους στόχους αυτούς μάλιστα γνωρίζουν άψογα οι παίκτες της με αποτέλεσμα να δίνουν κάθε αγωνιστική όλο τους το “είναι”, ώστε να επαληθεύσουν τις πρωταρχικές τους βλέψεις. Τα σκήπτρα στους πόντους της 24ης αγωνιστικής για την ομάδα του Φώτη Καρακώστα, ανέλαβε ο Ταξιάρχης Στρατομήτρος, ο οποίος με 19 πόντους και 2 τρίποντα σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος στα σοκάκια του 2ου ομίλου νότου.

Ο 26χρονος φόργουορντ μίλησε στο infobasket.gr σχολιάζοντας την απόδοση του καθώς και τους στόχους των «μπλε» την ερχόμενη σεζόν.

«Το κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά χωρίς να υποτιμάμε η να φοβόμαστε τον αντίπαλο. Η απόδοση του κάθε αθλητή δεν είναι ο στόχος. Αυτό που προσπαθώ εγώ είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε αναμέτρηση.

Προς το παρόν δεν ασχολούμαστε με το τι θα συμβεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος απομένουν άλλες δυο αγωνιστικές και όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα κοιτάξουμε το μετέπειτα. Παρόλα αυτά προτεραιότητα μου είναι η Ενωση Ιλίου. Από εκεί και πέρα θα μιλήσω με τους ιθύνοντες και θα αποφασίσουμε από κοινού για την επόμενη μέρα.

Στόχος της ομάδας είναι να ανέβει κατηγορία και καθώς το κλήμα είναι άψογο και όλοι άριστοι επαγγελματίες δεν αποκλείεται την επόμενη χρονιά να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε για την άνοδο».