Ο στόχος της έκτης θέσης απομακρύνθηκε αισθητά από τη στιγμή που ο Κόροιβος απέκτησε προβάδισμα δύο βαθμών, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Διαγόρας θα κάνει… διακοπές από εδώ και πέρα. «Πρέπει να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας και για ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος» λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσακίρης.

Ο «γηραιός» θα κάνει σήμερα την τελευταία προπόνηση για αυτή την εβδομάδα και ο Τσακίρης θα δώσει ραντεβού με τους παίκτες του για την Τρίτη του Πάσχα. Η ομάδα της Ρόδου συμπλήρωσε ήδη μία εβδομάδα χωρίς αγώνα (έπαιζε με το Στρατώνι την προηγούμενη Τετάρτη), οπότε το διάστημα της απραξίας θα φτάσει τις δυόμισι εβδομάδες και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει για το επόμενο ματς με τη Νήαρ Ηστ στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, στη χθεσινή προτελευταία προπόνηση ήταν άπαντες παρόντες (πλην φυσικά του στρατευμένου Ντέντα και του Παναγιωταράκου), αφού πέρα από τις απουσίες των Χρύση, Παρδακά (είχαν ίωση) και του Βογιατζή (έχασε μια προπόνηση λόγω προσωπικού προβλήματος) τις τελευταίες ημέρες, δεν έχουν προκύψει άλλα προβλήματα.