Συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης η ΑΕΛ

aelΤην ΕΑΚ Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Κυριακή (27/3) η ΑΕΛ και εν όψει του αγώνα κάνει κάλεσμα στον κόσμο αρχικά για να ενισχύσει την ομάδα και έπειτα τους καλεί να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα ή είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Αναλυτικά:

«Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω».

Νίκος Καζαντζάκης

Η εποχή μας, οι μέρες που διανύουμε παραμένουν δύσκολες. Η ΑΕΛ, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για όλη την ελληνική και όχι μόνο κοινωνία θέλει να καλέσει όλους τους φίλους της ομάδας μπάσκετ να να δείξουν για μία ακόμη φορά ότι η δύναμη του ενός μπορεί να συντελέσει ώστε να δώσει έστω και μια μικρή ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να τα βγάλουν πέρα.

Την ερχόμενη Κυριακή, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στις 17:00 και στο κλειστό του Αλκαζάρ, την ομάδα της ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, έχοντας διττό στόχο: Από τη μια να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και από την άλλη να αποτελέσει αφορμή αυτή η αναμέτρηση να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα ή είδη ένδυσης και υπόδησης.

Καλούμε λοιπόν τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο Αλκαζάρ να φέρουν μαζί τους τουλάχιστον από ένα αντικείμενο: Ένα πακέτο ζυμαρικά, ένα κουτί συμπυκνωμένο γάλα, μία κονσέρβα, ή ό,τι νομίζουν ότι μπορεί να βοηθήσει στο να ενισχυθούν άτομα που χρήζουν στήριξης.

Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, ώστε οι αρμόδιοι να τα αξιοποιήσουν όπως νομίζουν, χωρίς διακρίσεις, γνωρίζοντας όλοι μας πολύ καλά ότι η δομή αυτή παλεύει για το καλύτερο δυνατό τόσο για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται ενίσχυση όσο και για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην περιοχή μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όλοι λοιπόν φέρνουμε στο παιχνίδι της Κυριακής από ένα τουλάχιστον είδος!

Γιατί όπως είχε γράψει και πάλι ο Νίκος Καζαντζάκης: «Ε κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα…».