“Συγνώμη” από τον ΟΦΗ

Το χθεσινοβραδινό περιστατικό που διεξήχθη με δύο παίκτες του ΟΦΗ σε νυχτερινό μαγαζί έχει ταράξει άπαντες στην ομάδα.  Οι κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας από τον φίλαθλο κόσμο συγνώμη, ενώ τόνισαν πως οι δύο αθλητές θα κληθούν σε απολογία, ενώ θα επιβληθούν και οι ανάλογες ποινές.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πληροφορήθηκε με έκπληξη σήμερα το μεσημέρι (09/11/2011), αυτό που συνέβη χθές βράδυ, με δυο αθλητές της ομάδας μας σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου και τα οσα επακολούθησαν.

Τέτοιου είδους περιστατικά, δεν συνάδουν με την φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδας, ούτε και την ιστορία  του Σωματείου, είναι καταδικαστέα και για το λόγο αυτό, θα ληφθούν αυτηρά μέτρα για την προστασία της ομάδας μας.

Θέλουμε να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον φίλαθλο κόσμο και δηλώνουμε πρός πάσα κατέυθυνση, οτι δεν θα επιτρέψουμε να ξαναπαρουσιαστούν τέτοια γεγονότα.

Οι εν λόγω παίκτες θα κληθούν σε απολογία και θα τους επιβληθούν βάση του εσωτερικού κανονισμού, οι προβλεπόμενες ποινές.

Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα είναι για την ακριβέστερη ενημέρωση, να γίνεται διασταύρωση των πληροφοριών, προκειμένου να μην αναγράφονται  ΚΑΙ υπερβολές».