“Συγνώμη που προηγηθήκαμε…”

aspida-xanthis-logoΤη δυσφορία της για τις αποφάσεις του διαιτητικού δίδυμου της αναμέτρησης με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων εξέφρασε η Ασπίδα Ξάνθης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε λίγη ώρα μετά τη λήξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ζητά ταπεινά συγνώμη που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 12 πόντους διαφορά απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Ζητάει ταπεινά συγνώμη που έβαλε στο πρώτο ημίχρονο 48 πόντους και προκάλεσε προβλήματα. Ζητάει ταπεινά συγνώμη που σήκωσε κεφάλι και άγχωσε κάποιους με την απόδοσή του. Πήραμε το μάθημα μας γρήγορα και συνειδητοποιήσαμε ότι όλα τα ωραία, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, κρατάνε λίγο.

Όσο για τον κύριο Ευφραιμίδη (Α’ διαιτητή της αναμέτρησης) θέλουμε να του επισημάνουμε ότι μπορεί να βρισκόμαστε στην ακριτική Ξάνθη, μπορεί να κάνουμε θυσίες και να ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να έχουμε την ομάδα μας στην Β’ Εθνική αλλά τουλάχιστον καλλιτεχνικών δρώμενων δεν στερούμαστε, οπότε η σημερινή τραγική παράσταση που έδωσε απλά τον εκθέτει σαν άνθρωπο και σαν διαιτητή.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ».