Συγχαίρουν τα κορίτσια

Δεν παύει να αποτελεί μία τεράστια επιτυχία ανεξάρτητα του ότι δεν είναι από το χώρο του μπάσκετ. Ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωσή του συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του πόλο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αναφέροντας πως έκαναν την Ελλάδα υπερήφανη και πως ελπίζουν αυτή να ήταν μόνο η αρχή…

Αναλυτικά:

«Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις παίκτριες, τους προπονητές και σε όλα τα μέλη του επιτελείου της ομάδας που έκαναν την Ελλάδα περήφανη και έγραψαν ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. Ελπίζουμε αυτό να είναι η απαρχή για ακόμα καλύτερες μέρες του αθλήματος και περισσότερες επιτυχίες».

Μπράβο κι απ’ τον ΣΕΠΚ

Τα συγχαρητήριά του, εξάλλου τόσο στην ομοσπονδία, όσο και στον  αντίστοιχο Σύνδεσμο Προπονητών Υδατοσφαίρισης απέστειλε κι ο ΣΕΠΚ για την επιτυχία των κοριτσιών.

“Πιο συγκεκριμένα πρέπει να αποδωθούν τα εύσημα στον προπονητή Γιώργο Μορφέση, στους συνεργάτες του, αλλά πολύ περισσότερα σε αυτά τα “χρυσά κορίτσια” που κατάφεραν να μας κάνουν πέρα ως πέρα περήφανους με το κατόρθωμα τους”, αναφέρει η ανακοίνωση του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών και συμπληρώνει:
“Δεν είναι μόνο ότι το πόλο προσέφερε άλλη μια σημαντική επιτυχία στη χώρα μας, αλλά κι ίδια η κατάκτηση του πρώτου παγκόσμιου τίτλου σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ, που βάζει τη συγκεκριμένη ομάδα σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να πει ένα μεγάλο “μπράβο” σε όλα τα μέλη της ομάδας, το τιμ και τη διοίκηση και να ευχηθεί ανάλογες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Ευχαριστούμε κορίτσια! Μας κάνατε περήφανους!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς”…