Συγχαίρουν τον Αρκαδικό

Με ανακοίνωσή της η Αγία Παρασκευή ευχαριστεί τον Αρκαδικό για την άψογη φιλοξενία αλλά και για τη βράβευση των αθλητών  Ισίδωρο Κουτσό και Σωκράτη Μαναβόπουλου.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΠ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια του Αρκαδικού για την άψογη φιλοξενία που μας επεφύλαξε στη μεταξύ μας αναμέτρηση, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τρίπολης.

Η αποστολή της ομάδας μας -παίκτες, προπονητές, διοίκηση- έτυχε αξιοπρεπέστατης φιλοξενίας και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τις ειλικρινέστατες και θερμότατες ευχαριστίες μας για το γεγονός αυτό.

Οφείλουμε να πούμε και ένα τεράστιο μπράβο στον φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης που κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο και δημιούργησε μία φανταστική, πολύ “ζεστή” και -κυρίως- πολιτισμένη ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες του Αρκαδικού, αλλά και ότι αγαπά το άθλημα! Μακάρι αυτό να συνέβαινε σε κάθε γήπεδο…

Τέλος, σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για τη βράβευση των δύο παικτών μας, τον Ισίδωρο Κουτσό και τον Σωκράτη Μαναβόπουλο, οι οποίοι αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του Αρκαδικού. Είναι τιμή μας!

Πολλά συγχαρητήρια Αρκαδικέ!».