Συγχαρητήρια από την Εθνική Νέων Ποδοσφαίρου

greΜια συγχαρητήρια επιστολή που “άγγιξε” την αποστολή της Εθνικής Εφήβων U19 έφτασε στα χέρια των μελών της σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση.

Αποστολές ήταν η Εθνική Νέων Ποδοσφαίρου, η οποία προετοιμάζεται για το δικό της μεγάλο ραντεβού, στο Πανευρωπαϊκό Νέων 2015.

«Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές,

Αποτελεί ιδιαίτερη προσωπική σας επιτυχία και ταυτόχρονα μεγάλο επίτευγμα για το ελληνικό μπάσκετ και αθλητισμό γενικότερα η πρόκρισή σας στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Σας εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια για την πρόκρισή σας στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον αγώνα εναντίον των Η.Π.Α. απόψε, ώστε να μας γεμίσετε με ακόμη περισσότερη χαρά και υπερηφάνεια.

Θέλουμε να ξέρετε ότι και οι δικές σας επιτυχίες αποτελούν για εμάς, που προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2015, ένα επιπλέον κίνητρο, προκειμένου να προσφέρουμε κι εμείς στους Έλληνες φιλάθλους και τη χώρα μας άλλον έναν λόγο χαράς και υπερηφάνειας.

Καλή επιτυχία

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων».