Συγχαρητήρια από τον Ίκαρο Καλλιθέας σε εμφανείς, αλλά και… αφανείς “ήρωες” για την πορεία

Η νίκη επί της Δάφνης έφερε τον Ίκαρο Καλλιθέας στη δεύτερη θέση στον όμιλο της και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για διεκδίκηση ενός εισιτηρίου που μπορεί να οδηγήσει στη Β’ εθνική. Με τη διοίκηση του συλλόγου λίγες ώρες μετά τη δύσκολη επικράτηση να “μοιράζει” συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνεισέφεραν σε αυτή την πορεία. Τους εμφανείς (παίκτες, προπονητές), αλλά και τους… αφανείς – όπως χαρακτηριστικά τους αναφέρει – “ήρωες” αυτής της πορείας και της επίτευξης του στόχου.

“Σε ένα εξαιρετικά δυνατό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες, υψηλού επιπέδου αθλητές και καταξιωμένους προπονητές, ο Ίκαρος Καλλιθέας κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου. Η χθεσινή μας πεντακάθαρη νίκη με 85-79 επί του Α.Ο. Δάφνης σε ένα παιχνίδι – διαφήμιση του μπάσκετ, απλά επιστέγασε με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη προσπάθεια που έγινε όλη τη σεζόν”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου και συνεχίζει: “Κόντρα σε ατυχίες, σε τραυματισμούς και σε φυγή παικτών που το μόνο ενδιαφέρον τους αντλούνταν σε πρόσκαιρα κέρδη, ο Ίκαρος κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να κερδίσει τη θέση του στους αγώνες κατάταξης.

Πολλά συγχαρητήρια στον coach Βαγγέλη Βλάχο με τον συνεργάτη του Ανδρέα Ρουμάνι και στον προκάτοχο του, coach Σωτήρη Νικολαΐδη που έβαλε το δικό του λιθαράκι και σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας που έμειναν προσηλωμένοι και με μοναδικό «όπλο» τη σκληρή δουλειά κατάφεραν να μας κάνουν όλους υπερήφανους. Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και τους… αφανείς ήρωες που έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο σε αυτή την επιτυχία, καθώς τόσο ο Σιδέρης Τριανταφύλλου και ο έφορος Παύλος Ανδρέου βοήθησαν σημαντικά”.