Συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητή και κόσμο

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους παίκτες και τον προπονητή για την εκπληκτική εμφάνιση με αντίπαλο τους Ικαρους Σερρών εξέδωσε το Δ.Σ. της Νίκης. Παράλληλα, ο βολιώτικός σύλλογος συγχαίρει και τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα, ενώ παράλληλα τον καλεί και στο επόμενο εντός έδρας αγώνας της Νίκης.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» συγχαίρει τους καλαθοσφαιριστές και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου για την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη που πέτυχαν το Σάββατο εναντίον των Ικάρων Σερρών.
Επίσης, θέλει να δώσει συγχαρητήρια και στους φιλάθλους για την στήριξή τους, όπως και για την ψυχραιμία που επέδειξαν στις προκλήσεις κάποιων παικτών της αντίπαλης ομάδας, που κατά την άποψή μας έγιναν με δόλο. Οι φίλαθλοί μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αντέδρασαν όπως αρμόζει στους Νικιώτες και δεν έπεσαν στην παγίδα του αντιπάλου.

Στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας θέλουμε τους φιλάθλους πάλι κοντά μας, έτσι ώστε η προσπάθεια που γίνεται, παρ’ όλα τα προβλήματα που υπάρχουν να αποδώσει καρπούς και να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η Α2 είναι μεγάλη κατηγορία η ομάδα μας αξίζει να βρίσκεται σε αυτή».