Συγχαρητήρια της Ελευθερούπολης στην Ένωση Καβάλας και στον Αστέρα…

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της η Ελευθερούπολη σε Ένωση Καβάλας και Αστέρα Καβάλας για τις επιτυχίες τους στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει:

“Το ΔΣ του ΓΣΕ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την τεράστια επιτυχία, στην εκτός έδρας νίκη, επί των φιλόδοξων Ίκαρων Σερρών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος που οδηγεί στην Α2 κατηγορία. Αυτή η επιτυχία αναβαθμίζει το Καβαλιώτικο μπάσκετ και ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά.

Επιπρόσθετα πολλά συγχαρητήρια και στον συμπολίτη Αστέρας Καβάλας που κέρδισε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και προκρίθηκε στον τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ όπου και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις δύο ομάδες και είμαστε περήφανοι που το καβαλιώτικο μπάσκετ πιθανόν θα έχει πρεσβευτές σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθούμε και στους πρωταγωνιστές της τεράστιας φετινής επιτυχίας της ομάδας μας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Ο προπονητής Κ. Παπαδόπουλος και το επιτελείο του έκαναν πραγματικά καταπληκτική δουλεία και οδηγούν την ομάδα στην Β εθνική. Πολλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με πολλές εκπλήξεις για την νέα αγωνιστική περίοδο”.

.
Διαβάστε ακόμη…