Συγχαρητήρια του Φίλιππου Βέροιας για τη σάλα “Δημήτρης Γκίμας”

Ο Φίλιππος Βέροιας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας συγχαίρει δημόσια τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας για την ονοματοδοσία της σάλας του κλειστού “Δημήτρης Βικέλας” σε “Δημήτρης Γκίμας“.

Η ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας:

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας» για την απόφαση της 28/12/2020, με την οποία ομόφωνα αποφασίστηκε η μετονομασία της κεντρικής σάλας του ΔΑΚ Δ. Βικέλας Μακροχωρίου σε «Δημήτριος Γκίμας».

Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή έχει μεγάλη σημειολογική αξία και αποτελεί τιμή αντάξια της ανεκτίμητης και άοκνης προσφοράς του εμβληματικού αθλητή και προπονητή μας στο σύλλογο και στο μπάσκετ γενικότερα.

Δεν θα αναλύσουμε για ακόμα μια φορά τί ακριβώς εκπροσωπούσε ο coach για την ομάδα και για όλους εμάς που εμπλεκόμαστε με το μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.  Ούτως ή άλλως, ακόμα και η τόσο πλούσια ελληνική γλώσσα φαντάζει πολύ φτωχή για να τα περιγράψει.

Απλά δεσμευόμαστε, με το πέρας της υγειονομικής κρίσης και αρχής γενομένης από το τουρνουά καλαθοσφαίρισης που θα συνδιοργανωθεί με το ΚΑΠΑ Δήμου ΒΕΡΟΙΑΣ, να προχωρήσουμε στις ενέργειες εκείνες οι οποίες θα τιμήσουν κατ’ ελάχιστον την προσφορά και θα κρατήσουν άσβεστη τη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα στο διηνεκές του χρόνου».