Συλλυπητήρια από όλο τον μπασκετικό κόσμο…

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου συγκλόνισε τον μπασκετικό κόσμο, με τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις να καταφθάνουν συνεχώς στα γραφεία τόσο της ΒΙΑΝΕΞ, όσο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιάς θλίψης την είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ενας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στον αθλητισμό, με αγνή και ανιδιοτελή προσφορά, και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, όντας ένας εξ αυτών που συνέδραμαν ουσιαστικά στην εξέλιξή του στην Ελλάδα. Σε εποχές πιο δύσκολες για τον αθλητισμό συνολικά, αλλά και πιο αγνές και με ανιδιοτελή κίνητρα και φίλαθλα αισθήματα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε την του σφραγίδα στον χώρο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληυπητήρια στης οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

“H AEK Β.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος συμμετέχουν στο βαρύ πένθος του Παναθηναϊκού για το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα λοιπά μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος”.

Η ανακοίνωση του Άρη

“Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί και η Ελλάδα όλη πενθεί. Η μπασκετική οικογένεια που έχει προσφέρει στην καλαθοσφαίριση ίσως όσο καμία άλλη, έχασε ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της. Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΡΗ στο πλευρό της ελληνικής και παγκόσμιας μπασκετικής οικογένειας, στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ένας άνθρωπος, το έργο του οποίου θα το καταλάβουμε στις επόμενες γενιές, “έφυγε” απο κοντά μας.

Η λέξη συλλυπητήρια δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα μας. Ξέρουμε ότι το πνεύμα του θα είναι πάντοτε κοντά μας”.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη και ξεχωριστές αναμνήσεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ένας εμβληματικός ηγέτης που θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών».

 

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ήταν ο δημιουργός της ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους, από τους στυλοβάτες των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και από τους πρωτοπόρους του επαγγελματικού μπάσκετ στην χώρα μας.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε σε όλη την διαδρομή της ζωής του, ανθρώπινος, πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και προσιτός στον πιο απλό άνθρωπο και φίλαθλο.

Ο ΕΣΑΚΕ δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος υπήρξε από τους θεμελιωτές του.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ πριν την έναρξη της σημερινής (10/6) αναμέτρησης για την τελική φάση των πλέι οφ Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ

“Ο πρόεδρος Γιάννης Αλεξόπουλος, τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της ΕΣΚΑ εκφράζουν τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, ξεκινώντας για το μεγάλο «ταξίδι», λίγες εβδομάδες μετά την απώλεια και του αδερφού του, Κώστα. Ο εκλιπών υπήρξε, το δίχως άλλο, μια ισχυρή προσωπικότητα, συνάμα εμβληματικός παράγοντας του μπασκετικού -και όχι μόνο- Παναθηναϊκού, συνδέοντας το όνομά του με ιστορικές επιτυχίες, προσφέροντας μεγαλειώδεις στιγμές, τόσο προς την αγαπημένη του ομάδα, όσο γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό!”.

 

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ και ο πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης, επιθυμούν να εκφράσουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο του αθλητισμού καταλαμβάνοντας δικαίως μία θέση στο πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ. Με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό κατάφερε να κατακτήσει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους και πλήθος εγχώριων τροπαίων.

Σε όλη του τη διαδρομή, ο Παύλος Γιαννακόπουλος διακρίθηκε για την αξιοπρέπεια, την προθυμία να βοηθήσει κάθε άνθρωπο κι υπήρξε πάντα προσιτός και ανοικτός ως άνθρωπος. Η μεγάλη του αγάπη για τον Παναθηναϊκό δεν συνδυαζόταν με μίσος για τον αντίπαλο και άπαντες θα τον θυμόμαστε για το σεβασμό που έδειχνε σε όλους ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων.

Το “αντίο” του ΠΣΑΚ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Η “απώλεια” για ολόκληρο τον αθλητισμό, είναι τεράστια, αναλογη με… το μέγεθος του.
Ο θαυμασμός μας, θα είναι αιώνιος για τον ΚΥΡΙΟ Παύλο και θα αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη σε όλη μας τη ζωή.
Χωρίς την παρουσία του, το ελληνικό μπασκετ, δεν θα είχε τόσες επιτυχίες και τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στο άθλημα μας.
Καλό ταξίδι…

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου
Τηλεφωνική επικοινωνία με το γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη, είχε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του πατέρα του. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνδεόταν με μακροχρόνια φιλία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ αναμένεται να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Τσίπρας: «Τεράστιο το κενό του Παύλου Γιαννακόπουλου»
Και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα.
«Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα & την ανιδιοτελή προσφορά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε μέσω tweet του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπουδαίος αθλητικός παράγοντας που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες επιτυχίες και έχαιρε καθολικής εκτίμησης» έγραψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και συμπλήρωσε: «Και ένας πολύ σημαντικός επιχειρηματίας, με ξεχωριστή διαδρομή. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Συνεχής ανανέωση με τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον εκλιπόντα
.
Διαβάστε ακόμη…