Συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Τάσο Στεφάνου

Η είδηση του θανάτου του Τάσου Στεφάνου συγκλόνισε τον μπασκετικό κόσμο. Ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός από όλους τους φίλους του αθλήματος, ακόμη και από εκείνους του “αιώνιου” αντιπάλου του “τριφυλλιού”. Με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Στεφάνου και του Παναθηναϊκού για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Ο Τάσος Στεφάνου υπήρξε ένας εργάτης του μπάσκετ και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος Βετεράνων καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, στην οποία αναφέρεται:

«Ένας άνθρωπος με ήθος που αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο Τάσος Στεφάνου υπήρξε πρότυπο αθλητή και παράγοντα και θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένειά του και την αφοσίωσή του στις αξίες του αθλητισμού. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην μονάκριβη κόρη του, Τέτα, για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα».

 

.
Διαβάστε ακόμη…