Συμεωνίδης: «Μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση»

symewnidisΕπιστροφή στη δράση για τον Δούκα, ο οποίος θα ανοίξει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής, υποδεχόμενος αύριο (6/5) στο “ΔΑΙΣ” τον Φίλιππο Βέροιας. 
Πρόκειται για έναν κομβικής σημασίας αγώνα για τους “μπλε” οι οποίοι χρειάζονται πάση θυσία τους δύο βαθμούς, προκειμένου να φτάσουν στις 12 νίκες και να κάνουν αποφασιστικής σημασίας βήμα για την επίτευξη του στόχου της απευθείας παραμονής στην Α2. Κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του και ο τεχνικός ηγέτης του Δούκα, Σάββας Συμεωνίδης: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς οι 12 νίκες αποτελούν ένα σκαλοπάτι για την έξοδο μας από τα play-out. Παίζουμε στο γήπεδο μας, κόντρα σε μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος και γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη που τόσο χρειαζόμαστε”. 

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον προπονητή του Α.Σ.Ε.Δ είναι ο τραυματισμός του Αναστάση Σπυρόπουλου. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο από τη περασμένη εβδομάδα και η συμμετοχή είναι αμφίβολη.