Συμεωνίδης: «Ο Εθνικός είναι μια ομάδα νικήτρια»

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε ο Εθνικός βάζοντας «στοπ» στο νικηφόρο σερί του Χολαργού. Ο Σάββας Συμεωνίδης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αναφέρθηκε στη συνέχεια, αλλά και στο επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή.

«Νομίζω το πάθος και η ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το «κλειδί». Θεωρώ ότι στην αρχή φοβηθήκαμε λίγο τον αντίπαλο. Ο Χολαργός ήταν… τρομακτικός στο πρώτο ημίχρονο. Εβαλε όλα τα σουτ, διάβασε όλα τα μις ματς. Εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σε αυτό το κομμάτι, δεν βάλαμε το σώμα μας στις επαφές. Στο ημίχρονο τα κουβεντιάσαμε και βγήκαμε αποφασισμένοι να παίξουμε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και σε κάποια σημεία ήμασταν και τυχεροί…

Είναι μια ομάδα νικήτρια, πιστεύει στη νίκη. Παίζει γι΄αυτήν και στο τέλος τα καταφέρνει. Τα παιδιά έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία.  Γιατί και όλη τη βδομάδα αλλά και στα παιχνίδια υπερβάλλουν εαυτούς. Τους δίνω συγχαρητήρια γιατί έχουν φέρει και τον Εθνικό και τους ίδιους σε πολύ υψηλό επίπεδο».