Συμφωνία ΕΣΚΑΝΑ με ActiveCap

Μία πολύ σημαντική χορηγική συμφωνία “έκλεισε” η ΕΣΚΑΝΑ, η οποία ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ActiveCap (έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Peak για την Ελληνική αγορά) θα… παίζει από την επόμενη σεζόν μπάσκετ στα πρωταθλήματα τηςπροσφέροντας αθλητικό ιματισμό και σχετικό εξοπλισμό.

«Η εταιρεία αντίθετα με τις τάσεις της εποχής, συνεχίζει και επενδύει στον Αθλητισμό και όχι μόνο, φανερώνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο. Η σημερινή κατάσταση απαιτεί την υποστήριξη και αρωγή όλων μας ώστε με αισιοδοξία να ατενίσουμε το μέλλον, φτιάχνοντας ένα κόσμο καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας και ο Αθλητισμός προφέρεται για τέτοιου είδους ενέργειες και πράξεις» αναφέρει σχετικά ο Γενικός Διευθυντής της ActiveCap / Peak Hellas κος Μισαηλίδης.

Από την μεριά της ΕΣΚΑΝΑ ο πρόεδρος κ. Παλάτος δήλωσε: «Η ActiveCap συμμετέχει ενεργά στο έτος Αλληλεγγύης όπως έχει ονομάσει η Ένωσή μας το 2013 και είναι ιδιαίτερη τιμή για μας που προσφέρει υλικό στις αναπτυξιακές ομάδες που έχουν ιδιαίτερη σημασία . Ελπίζουμε να βρεθούν μιμητές». Τέλος, ο γενικός γραμματέας κ. Λυμπεράτος τόνισε: «Η πρωτοβουλία -χορηγία της ActiveCup είναι αξιέπαινη και μας συγκινεί ιδιαίτερα . Ανταποδοτικά θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για να στηρίξουμε την εταιρεία».