Το δυναμικό… μπάσιμο στις μεταγραφές συνεχίζει η Αγία Παρασκευή, καθώς μία μέρα μετά τη συμφωνία με τον Αρη Κορωνίδη, ακόμα ένας αθλητής συμφώνησε με την νεοφώτιστη ομάδα.
Ο Νίκος Ψυλέας αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΚΑΠ, με το μόνο που να απομένει να είναι το τυπικό κομμάτι.

Ο έμπειρος φόργουορντ την περασμένη σεζόν ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν με τη φανέλα του Λαυρίου, ενώ αναδείχθηκε και έβδομος σκόρερ της κατηγορίας.

Επίσημα Κορωνίδης

Παίκτης της Αγίας Παρασκευής είναι και τυπικά ο Αρης Κορωνίδης με τον σύλλογο να τον ανακοινώνει επίσημα.

Αναλυτικά:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή με την Εθνική Κύπρου, Άρη Κορωνίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας την προσεχή σεζόν.

Η ΚΑΠ, μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του τεχνικού διδύμου και τις ανανεώσεις των Τσιάκα και Σβερκούνο, ξεκινάει εντυπωσιακά τις μεταγραφικές της κινήσεις, ντύνοντας στα “μελανόλευκα” έναν εγνωσμένης αξίας παίκτη, ο οποίος προσδίδει τόσο ποιότητα, όσο και εμπειρία στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας.

Ο Άρης Κορωνίδης, είναι 30 ετών και στην πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί στους: Κεραυνό Λευκωσίας (Κύπρος), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), Παλαιό Φάληρο, ΑΓΟΡ, ΠΑΟΚ (Α1), Απόλλωνα Πάτρας και Πέραμα, όπου βρισκόταν την τελευταία σεζόν.

Η ΚΑΠ καλωσορίζει τον Άρη Κορωνίδη στην οικογένειά της!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής, ο Άρης Κορωνίδης τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΚΑΠ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ήρθα σε μία από τις πιο φερέγγυες ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, η οποία, απ’ όσο γνωρίζω, φημίζεται και για το κλίμα της. Τέλος, ευελπιστώ να πετύχουμε όλους μας τους στόχους και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου γι’ αυτό!”».