Συνάντηση διοίκησης και τεχνικού επιτελείου στον Μακεδονικό

Το βράδυ της Πέμπτης (16/07), ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, κ. Γιώργος Παυλάκος, συναντήθηκαν με όλο το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και έφαγαν σε όμορφο και οικογενειακό κλίμα στο εστιατόριο ”Βράχος” στην Καλαμαριά

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπεύθυνος οργάνωσης του τμήματος μπάσκετ Κώστα Παπαχρήστου, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Γεροφώτης, ο γενικός αρχηγός Θοδωρής Λυχριδάς, ο υπεύθυνος ακαδημίας Χρήστο Μαγκώτσιο και ο νέος συνεργάτης και χορηγός του συλλόγου Δημήτρης Ιατρού.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού αφού ευχαρίστησε αρχικά όλους για την εξαιρετική περσινή πορεία της ομάδας τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά που έφερε σαν αποτέλεσμα την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία στη συνέχεια καλωσόρισε στην ομάδα έναν νέο και εξαιρετικά δυνατό συνεργάτη τον Δημήτρη Ιατρού, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει αλλά και να δυναμώσει τον σύλλογο στις νέες προκλήσεις του μέλλοντος που θα έχει η ομάδα.

Μετά και την επισημοποίηση της συνεργασίας με τα ενεχυροδανειστήρια του Δημήτρη Ιατρού ο πρόεδρος του Μακεδονικού έθεσε στους παρόντες στόχους πρωταθλητισμού και στην Β’ Εθνική κατηγορία καθώς και τη δυνατότητα να ανέβουν από την ακαδημία τα επόμενα χρόνια κι άλλοι αθλητές στην πρώτη ομάδα μέσα από την αξιοθαύμαστη δουλειά που γίνεται στα τμήματα ακαδημιών.