Συνάντηση με Απόστολο Τσιπίδη

Μια σημαντικής σημασίας συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ(29/6) στα γραφεία του Παγκρατίου όσο αφορά το μέλλον της ομάδας μπάσκετ. Το «παρών» έδωσε ο νέο εκλεγείς πρόεδρος, Θοδωρής Σχίζας, μαζί με μέλη του ΔΣ, και ο Απόστολος Τσιπίδης, ο οποίος ενδιαφέρεται να αναλάβει την χρηματοδότηση του τμήματος μπάσκετ, όντας ταυτόχρονα δυνατός συμπαίκτης στο πλάι του Νίκου Μπογονικολού.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκε το πλάνο για την επόμενη χρονιά σύμφωνα με το οποίο ο Κύριος Τσιπίδης επιθυμεί την δημιουργία και ταυτόχρονα ανάπτυξη σχέσεων ανάμεσα στον σύλλογο  και την KK Mega Vizura, ομάδα Α1 Σερβίας και ιδιοκτησίας του γνωστού μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Επίσης, συζητήθηκε με τον Δημήτρη Λιόγα ένα πλάνο για την ανάπτυξη των ακαδημιών αλλά και την εν γένει λειτουργία της πρώτης ομάδας, με τον Έλληνα τεχνικό να αποτελεί τον “εκλεκτό” της διοίκησης για τη συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του στον πάγκο της ομάδας μας.
Η συνάντηση ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας  και τον Απόστολο Τσιπίδη έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, με την συνεργασία να είναι προ των πυλών.