Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων είχε ο Τρίτων

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, είχαν οι ιθύνοντες του Τρίτωνα για να συζητηθούν διάφορα θέματα, όπως η περιφρούρηση του ανοιχτού γηπέδου στα Σεπόλια, το γηπεδικό, κάτι που απασχολεί πολύ την ομάδα των Σεπολίων, διότι σε περίπτωση ανόδου στην Α1 το κλειστό του Στρέφη δεν πληροί τις προϋποθέσεις. 

Αναλυτικά:

«Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27/4/2022, στην πλατεία Κοτζιά, συνάντηση μελών της διοίκησης και του χρηματοδότη της ομάδας μας, κύριο Νικόλα Νοητάκη, με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κύριο Κώστα Μπακογιάννη.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης και χωρίς περιορισμούς συζήτηση, ο Δήμαρχος άκουσε τα πολλά ζητήματα που ταλανίζουν την ομάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Σεπολίων, θεμάτων που στις περισσότερες των περιπτώσεων μάλιστα ήταν γνώστης. Το ανοιχτό γήπεδο και η σημασία που έχουν η περιφρούρησή του εξαιτίας της δημοσιότητας που έχει λόγω του Γιάννη Αντετοκούμπο, ο φωτισμός του, αλλά και το κλειστό γήπεδο που θα δημιουργηθεί στον Άτλα ήταν κάποια από τα ζητήματα που συζητήθηκαν, με τον Δήμαρχο μάλιστα να είναι γνώστης των περισσοτέρων εξ’ αυτών αλλά και με διάθεση να επιλυθούν.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας προκάλεσε το ενδιαφέρον του κύριου Μπακογιάννη για την επόμενη μέρα της ανδρικής μας ομάδας εφόσον αυτή καταφέρει να προβιβαστεί φέτος στην Α1 με τον Δήμαρχο να μας δηλώνει πως πάση θυσία θα δώσει λύση στο γηπεδικό ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στα όρια του Δήμου Αθηναίων και να προβάλει τα Σεπόλια και την Αθήνα μας σε όλη την Ελλάδα όπως τους αξίζει. Τέλος, ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να δούμε την πρόοδο των θεμάτων που συζητήσαμε».