Συνέχεια με συναρπαστικές αναμετρήσεις

Η 2η  αγωνιστική κρύβει ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Φιλαθλητικό και τα Τρίκαλα, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Αρκετές αναμετρήσεις αναμένονται συναρπαστικές όπως αυτές στο Κοντόπευκο και το Λαύριο….

ΛΑΥΡΙΟ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λαυρίου, 17:00)

Το Λαύριο προέρχεται από ένα σπουδαίο «διπλό» και έτσι θέλει να συνεχίσει. Με μία πολύ καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα. Όμως, το ματς δεν αναμένεται εύκολο καθώς ο αντίπαλος έδειξε από νωρίς τις ηχηρές προθέσεις του. Το Παγκράτι με το… καλημέρα έκανε μία σαρωτική εμφάνιση και μοναδικός στόχος είναι να δώσει συνέχεια… Σίγουρα ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ (Ζωγράφου, 17:00)

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε με ένα πολύ δυνατό «διπλό» και κάπως έτσι το ηθικό ανέβηκε στα ύψη. Όπως διεκδίκησε το παιχνίδι στις Σέρρες έτσι και αύριο, ο Φιλαθλητικός θα κοιτάξει στα μάτια το φαβορί.  Τα Τρίκαλα από την άλλη καλούνται να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ και να πάρουν τη νίκη που θα τους βάλει ξανά στην τροχιά των υψηλών στόχων. Εκτός παραμένει ο Λεπενιώτης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Κοντόπευκο, 17:00)

Και οι δύο ομάδες γνώρισαν την ήττα την πρώτη αγωνιστική και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν δεύτερη σερί. Επιπλέον για την ΚΑΠ είναι ένα ιστορικό γεγονός καθώς είναι το πρώτο της ματς στην Α2 γι΄αυτό και όπως είναι φυσικό θέλει να το συνδυάσει με νίκη.  Από την άλλη, οι Ικαροι θέλουν τη νίκη, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο για να ρεφάρουν την ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

ΟΦΗ –ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ (Βαρδινογιάννειο, 15:00)

Ο αποδυναμωμένος λόγω τραυματισμών (Καραδολάμη, Βουκαντίνοφ) ΟΦΗ θα προσπαθήσει να χτυπήσει τη δυναμική Νέα Κηφισιά. Η ψυχολογία σίγουρα λόγω των συγκυριών είναι εκ διαμέτρου αντίθετες αλλά οι κρητικοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κατακτήσουν τους πρώτους δύο βαθμούς.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Τρίπολης, 17:00)

Ο Αρκαδικός θέλει το κλειστό να είναι η «δύναμή» του και αυτή που θα του δώσει βαθμούς. Ο Κόροιβος ωστόσο έδειξε τα… δόντια του από την πρώτη κιόλας αγωιστική. Το έργο των γηπεδούχων αναμένεται δύσκολο, αφού η ομάδα της Αμαλιάδας έχει κααφέρει να δημιουργήσει ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό σύνολο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ –ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ν. Ιωνίας, 17:00)

Το όπλο της είναι η έδρα της. Η Νίκη θέλει να κατακτήσει την πρώτη της νίκη και να μην κάνει το 0-2. Τα προβλήματα που είχε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ξεπεράστηκαν και οι βολιώτες δείχνουν έτοιμοι για το πρώτο εντός έδρας ματς. Ο Ερμής από την άλλη θα παλέψει για το καλύτερο καθώς η ομάδα είναι νεανική και χρειάζεται χρόνο. Αλλά όπως απέδειξαν οι  «μικροί» του Λαγκαδά στο πρώτο ματς είναι υπολογίσιμοι.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑ (Λίντο, 14:00)

Να κάνει… σεφτέ στις νίκες θέλει το Ηράκλειο και ο εντός έδρας αγώνας τους δίνει επιπλέον αβαντάζ. Όμως, η Δόξα δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και να μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία του αντιπάλου.