Συνέχεια στις νίκες

Στις Σέρρες οι Ικαροι θέλουν να ξεκινήσουν τη χρονιά όπως ακριβώς τελείωσαν τη προηγούμενη, δηλαδή με νίκη. Οι «κυανοκίτρινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Σάββατο (9/1) την ΑΕΚ Αργους με μοναδικό στόχο να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να μην έχει στη διάθεσή του, τον Ηλία Τεβετζίδη που δεν είναι ακόμη έτοιμος. Η προετοιμασία των Ικάρων θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή για το Άργος.

Για το επερχόμενο παιχνίδι μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο βοηθός προπονητή, Φώτης Κοκολιός αναφέροντας: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Γνωρίζουμε πως τα παιχνίδια μετά από τις διακοπές του πρωταθλήματος κρύβουν εκπλήξεις και ότι οι ομάδες παρουσιάζονται μεταμορφωμένες προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Εμείς δουλέψαμε αρκετά το διάστημα της διακοπής, δώσαμε δυνατά φιλικά και το σημαντικότερο, επέστρεψαν οι τραυματίες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Πιστεύουμε πως το Σάββατο το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για μας, ώστε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Πηγή: serresbasket.blogspot.com