Συναντιούνται ξανά με Τζήμα

Η ανταπόκριση των εισιτηρίων διαρκείας έχει αφήσει άπαντες ευχαριστημένους στον Αίολο στέλνοντάς τους παράλληλα μήνυμα για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Για το λόγο αυτό η παραμονή του Γιάννη Τζήμα είναι επιβεβλημένη. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο έχουν συνάντηση με τον έμπειρο τεχνικό την Τρίτη , καθώς ο αντιπρόεδρος, Μιχάλης Τάμηλος επιστρέφει στα Τρίκαλα την Δευτέρα.

Ωστόσο, ο Κώστας Σκρέκας φρόντισε με δηλώσεις του στην  αθλητική εκπομπή της Νέας λέσχης  97.6 να ξεκαθαρίσει πως ο Αίολος θα πορευτεί και την επόμενη χρονιά έχοντας τον Τζήμα στο τιμόι: “Με το χέρι στην καρδιά το λέω ότι ο Γιάννης Τζήμας θα είναι προπονητής της ομάδας και τη νέα χρονιά. Θεωρώ μάλιστα ότι μέχρι την Τρίτη το θέμα θα έχει τελειώσει θετικά”.

Οσον αναφορά του παίκτες που αγωνίστηκαν και φέτος στον Αίολο: “Και πάλι με το χέρι στην καρδιά λέω, ότι αν μας το επιτρέψει ο κανονισμός σχεδόν όλοι οι παίκτες θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα”.

Τέλος, σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, ο Σκρέτας υπογράμμισε: “Ξεκίνησε από χθες η διάθεση των διαρκείας και η ζήτησή τους είναι πολύ αυξημένη. Ολα πάνε καλά και υπάρχουν ορισμένοι που σπεύδουν να προμηθευτούν ότι ένα, αλλά δύο εισιτήρια. Δύο κοπέλες, έχουν βγει στην πόλη και μοιράζουν φυλλάδια, όπου αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες, σχετικά με τα διαρκείας”.