Συνεργασία με Σοφρωνιάδη για το Π. Φάληρο

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε το Παλαιό Φάληρο, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του, τον Μάκη Σοφρωνιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη μάνατζερ της ομάδας. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟΠΦ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον Μάκη Σωφρονιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη μάνατζερ στην ομάδα μας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Μάκης Σωφρονιάδης έχει βιογραφικό το οποίο μιλάει από μόνο του και αποδεικνύει την μεγάλη του εμπειρία σε επίπεδο πρωταθλητισμού στις Εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε από τον Αετό, με τον οποίο, από την Α’ ΕΣΚΑ, έφτασε μέχρι την Α2. Στην συνέχεια, με την Δάφνη Δαφνίου κατέκτησε δύο σερί ανόδους, από την Α’ ΕΣΚΑ, στην Β’ Εθνική, ενώ την περασμένη σεζόν πανηγύρισε με το Αιγάλεω τον τίτλο στην Γ’ Εθνική.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Μάκης Σωφρονιάδης ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι πλέον και εγώ στην οικογένεια του ΑΟΠΦ. Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας δεν μου άφησε περιθώρια να πω όχι στην πρότασή τους και εύχομαι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».