Συνεχίζει και ο Μαναβόπουλος

Μετά τον Ντίνο Σίννη και ο Σωκράτης Μαναβόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αγία Παρασκευή, με τον σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με χαρά την παραμονή του πολύπειρου Σωκράτη Μαναβόπουλου στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας για ακόμη ένα χρόνο!

Ο 32χρονος φόργουορντ-σέντερ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ΚΑΠ παραμένοντας “μελανόλευκος” και τη σεζόν 2013-2014. Έτσι, αναμένεται να αποτελέσει έναν απ’ τις βασικές μονάδες μέσα στη ρακέτα για την ομάδα μας δίνοντας πολύτιμες λύσεις με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΠ (www.kap-bc.gr) έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας: “Χαίρομαι ιδιαίτερα που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα αποτελώ κομμάτι της ΚΑΠ. Το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, η άψογη συνεργασία με το τεχνικό τιμ και η φερεγγυότητα της διοίκησης ήταν πολύ σημαντικά συστατικά για την παραμονή μου στην οικογένεια της “Αγίας”. Εύχομαι η αγωνιστική περίοδος που έρχεται να είναι εξίσου επιτυχημένη με την προηγούμενη, να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στους φιλάθλους της ομάδας μας!”».