Συνεχίζει με Ηλιάδη ο ΑΟΚ Βέροιας

Η περυσινή πορεία του ΑΟΚ Βέροιας ήταν αρκετά καλή με την ομάδα να καθοδηγεί ένας νεαρός τεχνικός. Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης θα παραμείνει σε αυτό το πόστο και την επόμενη σεζόν με τον σύλλογο να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας. 

Αναλυτικά:
«Ο Α.Ο.Κ. Βέροιας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος Κωνσταντίνο Ηλιάδη.

Ο 25χρονος coach είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής και σε Μεταπτυχιακό στις Αθλητικές Σπουδές. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τις ακαδημίες του Φιλίππου και του ΑΟΚ Βέροιας ενώ προπονητικά άρχισε να ασχολείται στις ακαδημίες του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων το 2011. Για τρία χρόνια (2014-2017) υπήρξε assistant coach στο ανδρικό του Α.Γ.Σ.Ι. στο τοπικό πρωτάθλημα και την Γ εθνική, ενώ πέρυσι επέστρεψε στον σύλλογό μας ως head coach του εφηβικού (3η θέση στην ΕΚΑΣΚΕΜ) και συνεργάτης στο ανδρικό τμήμα.
Το Νοέμβριο του 2017 ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα πρώτου προπονητή οδηγώντας την ομάδα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην παραμονή της στην Γ εθνική κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Με πλήρη εμπιστοσύνη στον νεότερο head coach των εθνικών κατηγοριών, ο σύλλογος εύχεται μόνο επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική χρονιά».